Veriohukaiset, kotitekoiset

Valmistusohje:

Kuori ja hienonna sipulit.

Hauduta ruokalusikallisessa voita.

Sekoita keskenään veri, olut, ruisjauhot, siirappi, jäähdytetty sipuli ja mausta taikina suolalla, valkopippurilla ja meiramilla.

Anna taikinan turvota jääkaapissa vähintään 1 tunti.

Paista veriohukaiset voissa pannulla molemmin puolin rapeiksi.

Tarjoa kuumina puolukkamurskan kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 238 grammaa

Papagena
AineksetMääräEnergiaPHRK
Veri 84g44kcal9.9g0.1g0.3g0g
Olut keskiolut, 4,5 til% alkoholia 84g36kcal0.3g3.4g0g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 46g140kcal4g25.4g0.9g6.4g
Sipuli (kuorittu)15g4.1kcal0.2g0.7g0g0.3g
Siirappi 10g30kcal0g7.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana476g506kcal28.8g74g2.4g13.4g
Valittu annoskoko238g253kcal14.4g37g1.2g6.7g
Annoskoko puolitettuna119g127kcal7.2g18.5g0.6g3.4g
Arvot/100g100g106kcal6.1g15.6g0.5g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=107385