Gruusialainen kaalilaatikko

1. pilko kaali ja kattilaan veden kanssa 15min
2. ruskista jauheliha
3. lisää sipulit
4. lisää loput ainekset
5. yhdistä kaali ja muu seos
6. uuni 200-astetta, 35min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 476 grammaa

Faikku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali125g26kcal1.5g4.3g0.3g2.6g
Vesi42g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 33g76kcal6.3g0g5.7g0g
Suolakurkku (Sauvo), annos 100g8.3g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)4.2g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 13g35kcal0.3g0.4g3.5g0g
Tomaattipyree, Pirkka13g10kcal0.4g2.4g0.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana476g299kcal17.4g14.8g19.2g5.6g
Valittu annoskoko238g150kcal8.7g7.4g9.6g2.8g
Annoskoko puolitettuna119g75kcal4.4g3.7g4.8g1.4g
Arvot/100g100g63kcal3.7g3.1g4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=316051