Jauheliha-tomaattikeitto

Ruskista jauhelija kattilassa, lisää sipuli, valkosipuli, chili ja porkkana.

Sekoittele pari minuuttia.

Lisää tomaattimurska, vesi ja mausteet (kasvisliemi, basilika, pippuri, soijakastike).

Anna hautua 10-15 min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 476 grammaa

Rauduskoivu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha40g66kcal7.6g0g4g0g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)80g20kcal0.8g4.4g0g1.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g12g3.4kcal0.1g0.7g0g0.3g
Sipuli 4g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.7g0.7kcal0.1g0.1g0g0g
Vesi100g0kcal0g0g0g0g
Basilika, kuivattu 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai0.5g1.8kcal0.1g0.4g0g0g
Kasvisliemijauhe (Reformi), annos 6.5g0.6g1kcal0.1g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana476g190kcal17.8g11.8g8g3g
Valittu annoskoko238g95kcal8.9g5.9g4g1.5g
Annoskoko puolitettuna119g47kcal4.5g3g2g0.8g
Arvot/100g100g40kcal3.7g2.5g1.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=325139