Hampurilaisdressing

Valuta jugurtti esimerkiksi suodatinpussissa, anna valua noin 2 tuntia.

Kuori ja pilko omena, sipuli (puna- tai keltasipuli) ja tuorekurkku pieniksi kuutioiksi.

Sekoita kaikki jugurttiin.

Lisää mausteita maun mukaan, esimerkiksi pippuria, suolaa ja sitruunamehua.

Tarjoa hampurilaisten kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 17 grammaa

Naksuti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurkku, tuore46g4.6kcal0.3g0.8g0g0.3g
Sipuli, kokonainen 50g6.5g1.8kcal0.1g0.3g0g0g
Omena, ulkomainen kuorittu93g38kcal0.2g8.7g0.1g1.7g
Jogurtti, Bulgarian (Valio)93g56kcal3.1g4.2g3.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana476g200kcal7.4g28g6.6g4g
Valittu annoskoko238g100kcal3.7g14g3.3g2g
Annoskoko puolitettuna119g50kcal1.9g7g1.7g1g
Arvot/100g100g42kcal1.6g5.9g1.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=38500