Tonnikalakatkarapukastike

Kypsennä sipulisilppua rasvassa.

Lisää 2 prk tonnikalaa ja katkaravut.

Lopuksi ruokakerma, anna kiehahtaa.

Mausta tillillä.

Tarjoa pastan kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 136 grammaa

Aamunkoitto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Abba tonnikalaa tomaatissa 185g108g130kcal16.2g7.6g3.2g0g
Katkarapu pakaste (Pirkka), annos 180g53g35kcal7.9g0g0.4g0g
Ruokakerma hyla luomu 15% (Valio), annos 200g58g93kcal1.2g2.2g8.8g0g
Sipuli 15g4.4kcal0.2g0.7g0g0.2g
Oivariini, 60 (100g)4.4g24kcal0g0g2.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana476g573kcal51g21g30g0.4g
Valittu annoskoko238g286kcal25.5g10.5g15g0.2g
Annoskoko puolitettuna119g143kcal12.8g5.3g7.5g0.1g
Arvot/100g100g120kcal10.7g4.4g6.3g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=424179