Kesäkurpitsapaistos

Paista kanat oliivilöljyssä.

Lisää pilkottu sipuli, chili ja paloiteltu kesäkurpitsa joukkoon ja kuullota koko ajan sekoittaen.

Mausta.

Lisää ranskankerma ja kuumenna paistos.

Lisää viimeiseksi tomaatti ja hauduta vielä hetki.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 635 grammaa

Mysande
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 131g24kcal0.7g3.3g0.5g0.9g
Broilerisuikale raaka (Rainbow), annos 300g56g53kcal11.3g0g1g0g
Sipuli (kuorittu)7.5g2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Ranskankerma, Ingman19g51kcal0.5g0.8g5.3g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g19g3.8kcal0.1g0.7g0.1g0.3g
Chili paprika punainen3.7g1.5kcal0.1g0.3g0g0g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu, extra virgin) (Pirkka), annos 20g1.9g17kcal0g0g1.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana476g303kcal25.6g11g17.6g2.6g
Valittu annoskoko238g152kcal12.8g5.5g8.8g1.3g
Annoskoko puolitettuna119g76kcal6.4g2.8g4.4g0.7g
Arvot/100g100g64kcal5.4g2.3g3.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=303080