Punainen jauhelihanokarekeitto

Silppua sipuli ja kuullota kasarissa.

Lisää tomaatti sose ja anna porista pari minuuttia.

Kaada tomaattimehu kasariin, kuumenna kiehuvaksi ja lisää pasta.

Lisää kjauheliha nokareina kiehuvaan keittoon.

Annan kiehua 3-4 min, lisää paloiteltu kesäkurpitsa.

Mausta.

(Lähde: Hyvä Terveys Ruokalehti)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 545 grammaa

Miiami
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 22g6.6kcal0.3g1.1g0g0.4g
Rypsiöljy 1.5g14kcal0g0g1.5g0g
Tomaattipyree Eure Shopper (100g)7.7g6.1kcal0.3g1.5g0.1g0g
Tomaattimehu, oikeat arvot (Marli), annos 200g110g16kcal0g3.7g0g0g
Kesäkurpitsa zucchini 38g6.9kcal0.2g1g0.2g0.3g
Pasta 3-viljan (Torino)10g35kcal1.5g6.5g0.2g0.5g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha44g73kcal8.3g0g4.4g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Persilja 5.5g1.5kcal0.1g0.1g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana477g316kcal21.4g27.8g12.8g3.2g
Valittu annoskoko239g158kcal10.7g13.9g6.4g1.6g
Annoskoko puolitettuna119g79kcal5.4g7g3.2g0.8g
Arvot/100g100g66kcal4.5g5.8g2.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=237156