Perukan jauhelihasoosi

Paista jauheliha, sipulit.

Lisää muut aineet paitsi chili ja hauduta.

Lopuksi lisää chili kun nostat kasarin hellalta.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 212 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peuranliha keskiarvo, annos 100g194g305kcal42.3g0g13.8g0g
Ruskea suuruste, Maizena7g27kcal0.1g6.5g0g0g
Sipuli (kuorittu)28g7.6kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Paprikajauhe 2.8g9kcal0.4g0.5g0.4g1.1g
Suola, annos 3g2.1g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste vähäsuolainen 1.6g3.3kcal0.5g0.1g0.1g0g
Chili paprika punainen2.8g1.1kcal0.1g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana477g705kcal87.6g17.6g28.8g3.2g
Valittu annoskoko239g352kcal43.8g8.8g14.4g1.6g
Annoskoko puolitettuna119g176kcal21.9g4.4g7.2g0.8g
Arvot/100g100g148kcal18.4g3.7g6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=121449