Kaalijauhelihapata

Jauheliha ruskistetaan pannulla ilman rasvaa.

Kaali, sipulit, riisi ja vesi laitetaan kattilaan kiehumaan.

Ruskistettu jauheliha lisätään kattilaan muiden ainesten joukkoon.

Annetaan kiehua hiljalleen kunnes kaali on pehmennyt.

Lisää vettä tarvittaessa.

Lopuksi lisätään mausteet ja siirappi.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 318 grammaa

Maxitar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 94g0kcal0g0g0g0g
Keräkaali, 100g75g18kcal0.9g2.5g0.1g1.6g
puuroriisi (keittämätön) (Risella), annos 85g19g66kcal1.1g14.2g0.3g0.4g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha30g50kcal5.7g0g3g0g
Sipuli 15g4.5kcal0.2g0.7g0g0.3g
Valkosipuli 2.2g2.4kcal0.2g0.4g0g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Chili mausteseos, Old El Paso0.3g0.8kcal0g0.1g0g0g
Siirappi 3g9kcal0g2.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana477g301kcal16.2g40.4g6.8g4.6g
Valittu annoskoko238g151kcal8.1g20.2g3.4g2.3g
Annoskoko puolitettuna119g75kcal4.1g10.1g1.7g1.2g
Arvot/100g100g63kcal3.4g8.5g1.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=147943