Banaanikakku

1. Voitele ja korppujauhota kakkuvuoka (tilavuus 1,8 l).

2. Soseuta banaanit haarukalla.

Sekoita sitruunanmehu banaanisoseen joukkoon.

3. Vatkaa pehmeä margariini ja sokeri vaaleaksi vaahdoksi.

Lisää munat yksitellen vaahdon joukkoon hyvin vatkaten.

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Sekoita jauhoseos vuorotellen banaanisoseen kanssa vaahdon joukkoon.

4. Paista 175-asteisen uunin alimmalla tasolla noin tunti.

Kumoa kakku hieman jäähtyneenä.

Tarjoa kahvin kanssa.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 53 grammaa

Lsailym
AineksetMääräEnergiaPHRK
Banaani, keskikokoinen painaa 120g65g55kcal0.7g11.9g0.3g1.2g
Sitruunamehu, laimentamaton5.6g1.2kcal0g0.1g0g0g
Leivontamargariini 80% (Pirkka), annos 100g37g268kcal0g0g29.8g0g
Sokeri 48g193kcal0g47.5g0g0g
Kanamuna (Finfood), annos 55g31g44kcal2.1g0.1g1.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 48g166kcal4.9g33.9g0.6g1.7g
Leivinjauhe 1.9g3.3kcal0.1g0.7g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g1.9g6.8kcal0.1g1.5g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana477g1475kcal15.8g191.4g65.2g5.8g
Valittu annoskoko239g738kcal7.9g95.7g32.6g2.9g
Annoskoko puolitettuna119g369kcal4g47.9g16.3g1.5g
Arvot/100g100g309kcal3.3g40.1g13.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=167468