Pellavaleipä (VHH)

Sekoita ainekset keskenään.

Levitä uuninpellille puolet taikinasta ohueksi matoksi.

Paista 200 asteessa 10-15 min. kunnes kauniin ruskea.

Riittää kahteen pellilliseen

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 53 grammaa

Vipsuliini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki113g63kcal9.6g5.6g0.2g0g
Kananmuna kuorineen punnittu27g34kcal3g0.1g2.4g0g
Leivinjauhe 1.1g2kcal0.1g0.4g0g0g
Pellavasiemenrouhe, Risetti10g49kcal2.5g3.4g2.9g2.9g
Soijajauho rasvainen 9g42kcal3.1g2.1g2.1g1.1g
Juusto, emmentaljuusto, rasvaa 27-30 %, suurikoloinen, sinileima/gruyere 79g298kcal22g0g23.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana477g977kcal80.6g23.2g62.4g8g
Valittu annoskoko239g489kcal40.3g11.6g31.2g4g
Annoskoko puolitettuna119g244kcal20.2g5.8g15.6g2g
Arvot/100g100g205kcal16.9g4.9g13.1g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=191595