Jauhelihapötkylät (karppi)

Laita kulhoon munat, juustot ja mausteet.

Pilko sekaan sipulit ja tomaatit pieniksi kuutioiksi.

Lisää jauheliha.

Pyöräytä mössöä käsin muutaman kerran jotta aineet sekoittuvat.

Muotoile leivinpaperille vedessä kastetuin käsin pötkylöitä.

Paista pötkylöitä uunissa 225 asteessa n. 25 min, kunnes pinta on ruskea.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 53 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 106g235kcal18.5g0g18g0g
Kananmuna kuoreton 33g48kcal4.2g0.1g3.4g0g
Kermaviili (lidl) (Milbona), annos 200g30g35kcal0.8g1.2g3g0g
Edamer Viipale, annos 18g30g98kcal7.6g0.6g7.3g0g
Sipuli 11g3.4kcal0.1g0.5g0g0.2g
Valkosipuli 3.8g4.1kcal0.3g0.6g0g0.1g
Tomaatti 23g5.2kcal0.1g0.8g0.1g0.3g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana477g857kcal63.2g7.8g63.6g1.4g
Valittu annoskoko239g429kcal31.6g3.9g31.8g0.7g
Annoskoko puolitettuna119g214kcal15.8g2g15.9g0.4g
Arvot/100g100g180kcal13.2g1.6g13.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=201249