Gluteeniton porkkanaleipä

Liota hiiva lämpimään veteen.

Lisää suola ja öljy.

Sekoita taikinaan jauhot, leseet ja porkkanaraaste.

Turvota lämpimässä reilu 30min ja paista 200 asteessa 40min.

(Jauhojen painot on "noin" painoja; tattarituotteita 1dl, kaurahiutaleita 2dl ja jauhoseosta 4dl)

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 106 grammaa

Eloinen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi113g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g1.8g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 10g90kcal0g0g10.1g0g
Suola, annos 3g1.1g0kcal0g0g0g0g
Tattarirouhe (Viljatuote), annos 32g11g39kcal1.5g7.9g0.2g0.6g
Tattarijauho, Vijatuote9g32kcal1.2g6.3g0.1g0.5g
Kaurahiutale 18g68kcal2.6g10.3g1.3g1.8g
Tumma gluteeniton jauhoseos Sunnuntai 1dl=65g59g199kcal1.2g45.7g1g4.1g
Porkkana 16g5.2kcal0.1g0.9g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana477g865kcal13.2g142.2g25.4g14.8g
Valittu annoskoko238g433kcal6.6g71.1g12.7g7.4g
Annoskoko puolitettuna119g216kcal3.3g35.6g6.4g3.7g
Arvot/100g100g182kcal2.8g29.8g5.3g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=226041