Jauhemaksapihvi

1. Kuori ja raasta porkkanat.

2.Sekoita porkkanaraasteeseen jauhettu maksa, kananmuna ja mausta seos niukasti suolalla ja ripauksella valkopippuria.

3. Kuumenna nokare rasvaa teflonpinnoitetussa pannussa.

Nosta seosta lusikalla kuumaan pannuun sopivan kokoisiksi pihveiksi.

Pienennä lämpöä.

Paista pihvit molemmin puolin hyvin miedolla lämmöllä, sillä maksa palaa herkästi.

Tarjoa perunasoseen ja puolukkasurvoksen tai herkkusienimuhennoksen kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 106 grammaa

Jsp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g55g15kcal0.3g3.3g0.1g1.4g
Kananmuna kuorineen punnittu24g30kcal2.6g0.1g2.1g0g
Maksa naudan 132g173kcal24.2g7.7g4.9g0g
Voi, 1 tl, 5 g7.5g55kcal0.1g0.1g6g0g
Sipuli (kuorittu)20g5.5kcal0.3g1g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana477g557kcal55g24.4g26.2g3.4g
Valittu annoskoko238g279kcal27.5g12.2g13.1g1.7g
Annoskoko puolitettuna119g139kcal13.8g6.1g6.6g0.9g
Arvot/100g100g117kcal11.5g5.1g5.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=310632