Hanna-Leenan tonnikalalaatikko

Keitä pastaa.

Kaada keitetty pasta vuokaan ja sekoita tonnikala, raejuusto sekä munamaitoseos sekä mausteet pastan joukkoon.

Paista uunin keskitasolla 225 asteessa n. 30min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 212 grammaa

Vilman1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala, Rainbow (vedessä)54g59kcal12.4g0g0.5g0g
Kananmuna kuoreton 25g35kcal3.1g0.1g2.5g0g
Torino täysjyvämakaroni, annos 60g73g242kcal11.7g45.5g1.5g4.4g
Arkirae (Valio), annos 100g29g20kcal3.5g1g0.3g0g
Ketsuppi 11g10kcal0.1g2.2g0g0.1g
Maitojuoma, rasvaton, laktoositon (Valio)34g8.8kcal1.1g1g0g0g
Sipuli (kuorittu)12g3.3kcal0.2g0.6g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana477g759kcal64.2g100.8g9.6g9.4g
Valittu annoskoko239g380kcal32.1g50.4g4.8g4.7g
Annoskoko puolitettuna119g190kcal16.1g25.2g2.4g2.4g
Arvot/100g100g159kcal13.5g21.1g2g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=398441