Appelsiinikakku G, L

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää vashtoon öljy/margariini + jauhoseos (johon lisätty yhden appelsiinin kuoriraaste) vuorotellen appelsiinimehun kanssa.

Taikina öljyttyyn jauhotettuun vuokaan.

Paista 180° n 40-50 min, kunnes tikkutesti on puhdas.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 106 grammaa

Anttja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 31g44kcal3.9g0.1g3.2g0g
Rypsiöljy 13g112kcal0g0g12.6g0g
Kasviöljyvalmiste 82%, becel, juokseva 13g97kcal0g0g10.9g0g
Sokeri 24g97kcal0g23.8g0g0g
Kookossokeri, kookospalmusokeri (Kulau gourmet), annos 9g42g161kcal0.8g39.2g0.2g0g
Appelsiinimehu, tuorepuristettu, pure orange juice (Harboe), annos 150g59g23kcal0.3g5.9g0.3g0.3g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g17g101kcal3.5g1.1g9.1g0g
Kookosjauho (Cocovi), annos 14g22g41kcal3.2g1.6g2.4g13.7g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 17g56kcal0g13.7g0g0.2g
Leivinjauhe 1.4g2.5kcal0.1g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana477g1466kcal23.6g171.8g77.4g28.4g
Valittu annoskoko238g733kcal11.8g85.9g38.7g14.2g
Annoskoko puolitettuna119g367kcal5.9g43g19.4g7.1g
Arvot/100g100g308kcal4.9g36g16.2g6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=460255