Tonnikalapasta

1. Pilko porkkanat ja tomaatit.

Keitä porkkanat lähes kypsiksi.

2. Pilko sipult ja valkosipulinkynnet.

Kuullota ne pannulla.

3. Lisää joukkoon tomaattipyree, ruokakerma, tomaattimurska ja mausteet.

4. Lisää joukkoon tonnikala sekä porkkanat.

Hauduta ja lisää tarvittaessa tonnikalan öljyä.

5. Keitä erillään simpukkapasta kypsäksi.

6. Lisää tomaatit joukkoon ja annan niiden keittyä hetki.

7. Lisää pasta pastakastikkeen joukkoon tai tarjoa se erillään.

8. Annoksen voi kruunata parmesanjuusto raasteella sekä tuoreella basilikalla

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 191 grammaa

Ritan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala öljyssä 47g89kcal12.7g0g4.2g0g
Sipuli (kuorittu)12g3.1kcal0.1g0.6g0g0.2g
Valkosipuli 4.2g4.5kcal0.3g0.7g0g0.1g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g7.3g5.4kcal0.3g0.9g0g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)42g36kcal0.4g1.5g2.9g0g
Tomaattimurska, 1 prk42g11kcal0.3g2.2g0.1g0.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g21g5.8kcal0.1g1.2g0g0.5g
Kirsikkatomaatti, 50g10g2.1kcal0.1g0.4g0g0g
Basilika, tuore0.5g0.2kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Kalaliemikuutio 0,4% rasvaa (Knorr), annos 10g1g2.7kcal0.1g0.1g0.2g0g
Gnocchi simpukkamakaroni keittämätön (Rainbow), annos 100g52g183kcal5.7g38.6g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana478g686kcal40.2g92.6g16g3g
Valittu annoskoko239g343kcal20.1g46.3g8g1.5g
Annoskoko puolitettuna119g172kcal10.1g23.2g4g0.8g
Arvot/100g100g144kcal8.4g19.4g3.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=345357