Lihamakaronilaatikko

Kuullosta hiennonetut sipulit öljyssä, lisää jauheliha ja nmausta lihaseos maukusi mukaan (suolaa, pippuriaja paprikaa).

Keitä makaronit lihaliemessä ja ota keitinvedestä talteen 7dl.
Sekoita makaronit jaliha keskenään ja lisää niihin lihaliemi, johon olet sekoittanut kaksi kananmunaa ja hieman pippuria, os tarvitsee...

Paista laatikkoa uunin alaosassa 200¤ tunnin verran!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 238 grammaa

Davai
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha626g1038kcal118.8g0g62.5g0g
Sipuli (kuorittu)75g20kcal1g3.6g0.2g1.3g
Valkosipuli 8.8g10kcal0.7g1.4g0.1g0.2g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala28g77kcal5.5g1.4g5.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 876g0kcal0g0g0g0g
Makaroni ( tumma Torino )626g2189kcal112.6g369g24.4g37.5g
Rypsiöljy 17g149kcal0g0g16.9g0g
Kananmuna 50g(kpl)125g158kcal13.8g0.4g11.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4760g7283kcal504.8g751.6g241.8g78g
Valittu annoskoko2380g3641kcal252.4g375.8g120.9g39g
Annoskoko puolitettuna1190g1821kcal126.2g187.9g60.5g19.5g
Arvot/100g100g153kcal10.6g15.8g5.1g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=129881