Mustikan täytetyt paprikat (vhh)

(Täytekasvisten määrät suurinpiirtein, jokainen tyylillään)

Leikkaa paprika neljään osaan, ja poista siemenet.

Laita "veneisiin" parsakaalia, sipulia (jalapenoja) ja näiden päälle pari nokaretta tuorejuustoa.

Lisäksi vielä siivu juustoa ja mausteet, itse käytin timjamia ja mustapippuria.

Uunissa 200 astetta vartin verran, ja jos haluaa lopuksi vähän aikaa grillivastuksella.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 170 grammaa

Mustikka82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika keltainen 840g253kcal7.9g42.8g1.7g16.8g
Parsakaali brokkoli 700g245kcal32.3g13.6g2.1g17.5g
Sipuli 140g42kcal1.7g6.7g0.3g2.4g
Creme bonjour 14% valkosipuli420g714kcal31.5g10.5g58.8g0g
Juusto, Arla Kadett 5%280g532kcal95.2g4.2g14g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4760g3574kcal337.2g155.6g153.8g73.4g
Valittu annoskoko2380g1787kcal168.6g77.8g76.9g36.7g
Annoskoko puolitettuna1190g893kcal84.3g38.9g38.5g18.4g
Arvot/100g100g75kcal7.1g3.3g3.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=214697