Kaurarieska

Sekoita kaikki aineet ja kumoa leivinpaperin päälle pellille.

Paista noin 1/2 tuntia 200 C kauniin ruskeaksi.

Leivästä saa gluteenittoman käyttämällä gluteenittomia jauhoja.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 85 grammaa

Liljuska54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piimä, rasvaton (Valio)1746g559kcal57.6g78.6g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 175g599kcal17.8g122.2g2.1g6.1g
Suola, annos 3g5.2g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 192g274kcal24g0.6g19.7g0g
Kaurahiutale MyllynParas, 1dl262g917kcal36.7g146.7g19.6g26.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4760g4697kcal272.2g696.2g82.8g64.6g
Valittu annoskoko2380g2349kcal136.1g348.1g41.4g32.3g
Annoskoko puolitettuna1190g1174kcal68.1g174.1g20.7g16.2g
Arvot/100g100g99kcal5.7g14.6g1.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=298534