Kevyt rahkapiirakka

Tee normi pullataikina.

Sekoita täytteen aineet keskenään.

Laita pohja piirakkavuokaan ja täyte päälle.

Uuni 200 astetta .Paista noin 20-20 min

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 85 grammaa

Kaijukka2013
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen280g92kcal9.2g13.7g0g0g
Hiiva, 50g70g43kcal9.2g0.8g0.3g0g
Sokeri67g273kcal0g67.1g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g28g87kcal3.1g16.8g2g7.8g
Vehnäjauho puolikarkea 455g1561kcal46.3g318.4g5.5g15.9g
Margariini 80% keskiarvo84g596kcal0.3g0.2g67.2g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki700g392kcal59.5g35g1.4g0g
Sokeri 179g725kcal0g178.4g0g0g
Kanamuna, paistettu (pirkka)140g308kcal18.3g0.7g26g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g14g56kcal0g13.9g0g0g
Sitruuna, keskiarvo, punnittu kuorineen 280g75kcal1.1g4g2g5.1g
Rusina84g231kcal2.4g50.5g0.4g8.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4760g8876kcal298.8g1399g209.6g73.8g
Valittu annoskoko2380g4438kcal149.4g699.5g104.8g36.9g
Annoskoko puolitettuna1190g2219kcal74.7g349.8g52.4g18.5g
Arvot/100g100g187kcal6.3g29.4g4.4g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=350434