Katkarapu-avokaado salaatti

Sulata katkaravut pussin phjeen mukaan.

Halkaise avokaado ja poista kivi, kuutio.

Kuutioi sipuli.

Silppua tuore tilli.

Sekoita Cremé Fraicé ja majoneesi keksknään, lisää avokado, katkaravut, sipuli ja tilli, sekoita.

Anna maustua n. 1h ajan kylmässä.

Loistavaa paahtoleivän päällä!

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 85 grammaa

Mariska82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Avokado, kuorittu, kivetön 478g947kcal12.6g3.7g92.7g32g
Punasipuli, kuorittu, 100g470g127kcal6.1g22.5g0.9g8g
Katkarapu, rainbow716g716kcal164.8g0g6.4g0g
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio398g557kcal11.1g25.9g47.8g0g
ULTRA KEVYT MAJONEESI (Felix), annos 10g119g215kcal2g13.1g17.9g0g
Tilli, tuore 199g60kcal7.3g1.8g1.6g4.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4760g5243kcal407.8g134g334.6g88.4g
Valittu annoskoko2380g2621kcal203.9g67g167.3g44.2g
Annoskoko puolitettuna1190g1311kcal102g33.5g83.7g22.1g
Arvot/100g100g110kcal8.6g2.8g7g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=359430