Jauhelihamureke kikherneiden kera

Valmista korkeaan vuokaan pohjalle mausteseos: kananmuna, kermaviili, ketsuppia, soijaa, mausteita (sitruunapippuria, grillimaustetta, chiliä, suolaa).

Lisää mausteseokseen jauheliha ja sekoita.

Tiiviistä palloksi (tai vuoan muodon mukaan) ja laita vettä niin, että mureke lähes peittyy.

Laita uuniin 1.h/200c ja 2.h 180c.

Valmis!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Annkristin

Annkristin sanoi...

Mureke on proteenipitoinen ja vähärasvainen (vain jauhelihan rasva) sekä maukas, - laita rohkeasti mausteita! Myös yrttejä voi lisätä (persilja, timjam yms)

torstai 22.01.2009 klo 19:01

AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1599g2654kcal303.7g0g159.9g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 200g128kcal6.4g9.6g7g0g
Kananmuna kuoreton 110g157kcal13.7g0.3g11.3g0g
Ketsuppi, Felix36g32kcal0.4g7.6g0.2g0g
Soijakastike 36g22kcal1.9g3.4g0g0g
Kikherne säilötty Bonduelle400g520kcal26g79.9g12g20g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4760g7025kcal704.2g201.6g380.8g40g
Valittu annoskoko2380g3513kcal352.1g100.8g190.4g20g
Annoskoko puolitettuna1190g1756kcal176.1g50.4g95.2g10g
Arvot/100g100g148kcal14.8g4.2g8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=99630