Tomaattinen papu pasta keitto

Tomaattimurska, vesi, sipuli ja valkosipulin kynsi kiehumaan ja vähän ajan päästä lisää keitetty pasta ja siitä hetki niin pavut ja mausteita mielen mukaan, anna kiehua miedolla lämmöllä kunnes maku kohillaan

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1059 grammaa

Sepirott
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska 1125g331kcal6.3g59.6g2.2g21.4g
Vesi563g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)124g33kcal1.6g5.9g0.2g2.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g9g9kcal0.7g1.5g0.1g0.2g
Pasta, täysjyvä fusilli, Myllyn Paras225g720kcal31g130.5g7.2g18.4g
Punaisia kidney papuja prk = 250 g338g338kcal30.4g47.3g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4766g2862kcal140g489.6g20g84.2g
Valittu annoskoko2383g1431kcal70g244.8g10g42.1g
Annoskoko puolitettuna1191g716kcal35g122.4g5g21.1g
Arvot/100g100g60kcal2.9g10.3g0.4g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=435374