Savulammaskeitto

Kun vesi kiehuu, lisää liemikuutiot ja tuoreet pilkotut porkkanat.

Lisää 5 min kuluttua lohkotut perunat, keittojuurekset ja sipuli.

Kun perunat ja kasvikset ovat lähes kypsät, lisää paloiteltu kukkakaali ja pieniksi kuutioiksi leikattu kypsä savulammas.

Halutessasi voit käyttää mausteena esim.

mustapippuria myllystä tai kokonaisena.

Anna kiehua noin 5 min, tarkista maku ja keitto on valmis.

Annoksia tulee 4. Yhdessä 530g annoksessa vain 155cal.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 530 grammaa

Uneton
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1350g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g225g63kcal1.3g13.4g0.4g5.6g
Lampaanlihan, vähärasvainen141g257kcal26.7g0g16.9g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr11g32kcal0.9g1.1g2.7g0.2g
Paahdettu sipuli, Pirkka, 1rkl11g69kcal0.7g5.3g5g0g
Kukkakaali, tuore169g34kcal3g3.7g0.5g3g
Keittojuurekset, apetit225g59kcal2g10.8g0.7g5.2g
Peruna, vanha, kuorittu 253g193kcal4.8g39.2g0.5g2.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4770g1411kcal78.8g147g53.4g33g
Valittu annoskoko2385g705kcal39.4g73.5g26.7g16.5g
Annoskoko puolitettuna1193g353kcal19.7g36.8g13.4g8.3g
Arvot/100g100g30kcal1.7g3.1g1.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=152758