Tomaattinenkiinankaalikeitto

Hienonna sipuli ja kuulota sitä pikku hetki öljyssä.

Lisää pieneksi pilkottu kesäkurpitsa ja jatka.

Lisää silputtu kaali ja jokunen desi vettä.

Anna hatua kannen alla miedolla lämmöllä.

Viipaloi porkkanat ja lisää ne kattilaan.

Lisää tomaattimurskat ja pyre.

Maistele ja lisää fondia maun mukaan.

Anna porista kauan.

Itse keitin noin 2 tuntia.

Annoskoko oli lopulta 5 x 405g

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 682 grammaa

Haanis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattipyree, Pirkka49g40kcal1.7g9.3g0.5g0.5g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g259g91kcal2.6g17.6g1.3g3.6g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g350g122kcal3.5g22.7g1.7g0g
Sipuli (kuorittu)35g9kcal0.5g1.7g0.1g0.6g
Ruokaöljy keskiarvo 29g260kcal0g0g29.4g0g
Kesäkurpitsa zucchini 245g44kcal1.4g6.1g1g1.7g
Kiinankaali 595g119kcal9.3g13.4g1.8g5.4g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)21g21kcal1.6g3.6g0.1g0.4g
Vesi700g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g105g29kcal0.6g6.2g0.2g2.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4774g1471kcal42.4g161.2g72.2g29.6g
Valittu annoskoko2387g736kcal21.2g80.6g36.1g14.8g
Annoskoko puolitettuna1194g368kcal10.6g40.3g18.1g7.4g
Arvot/100g100g31kcal0.9g3.4g1.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=428929