Makaronilaatikko

Lisää kiehuvaan veteen lihaliemivalmisteet, makaronit ja keitä ne. Paista jauheliha sillä välin ja lisää ranskalainen sipulikeitto jauhelihaan.

Sekoita ainekset keskenään ja laita uunivuokaan ja uuniin kypsymään 200 C noin tunniksi.

Ota vuoka ulos uunista ja lisää juustoraaste ja laita 5 minuutiksi uudestaan uuniin.

Reseptistä tulee n. 18 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Kati1956
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni (myllynparas raaka)400g1400kcal51.2g278.9g7.6g12.8g
Atria kevyt jauheliha467g794kcal88.7g0g46.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 1334g0kcal0g0g0g0g
Ranskalainen sipulikeittopussi (blå band)65g235kcal3.6g49.7g2.3g3.6g
Lihaliemivalmiste, rainbow, 11g/kuutio22g62kcal2.1g4g4.2g0.1g
Mozzarella juustoraaste, valio100g290kcal26g0g21g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4776g5562kcal343.2g665.2g163.6g33g
Valittu annoskoko2388g2781kcal171.6g332.6g81.8g16.5g
Annoskoko puolitettuna1194g1391kcal85.8g166.3g40.9g8.3g
Arvot/100g100g117kcal7.2g13.9g3.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=98358