Lohitorttu

Silppua purjo, tilli ja lohi.

Sekoita maitotuotteitten kanssa.

Mausta sitruunanmehulla ja valkopippurilla.

Rouhi hapankorput ja lisää sulatettu voi jauheeseen.

Taputtele pohja irtopohjavuokaan.

Liuota liivate tilkkaan nestettä ja sekoita tasaisesti täytteeseen.

Kaada täyte vuokaan ja anna hyytyä jääkaapissa yön yli. Koristele esimerkiksi mädillä ja tillillä tai herneenversoilla.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1062 grammaa

Mangoldi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 450g289kcal14.4g21.7g15.7g0g
Kylmäsavustettu kirjolohi (pirkka)675g1215kcal128.3g0.7g74.3g0g
Hapukoor 20% (Alma)473g964kcal13.2g15.1g94.5g0g
Purjosipuli 68g16kcal1.2g1.6g0.1g1.4g
Tilli, tuore 68g20kcal2.5g0.6g0.5g1.4g
Voi 158g1143kcal1.9g0.6g128g0g
Hapankorppu 347g1172kcal34.4g212.8g7.3g53.8g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 113g24kcal0.3g1.8g0g0.1g
Liivate 41g141kcal34.7g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4779g9966kcal461.8g509.8g640.8g113.4g
Valittu annoskoko2390g4983kcal230.9g254.9g320.4g56.7g
Annoskoko puolitettuna1195g2492kcal115.5g127.5g160.2g28.4g
Arvot/100g100g209kcal9.7g10.7g13.4g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=120254