Purjo-peruna-linssi -keitto

Sulata rasva kattilassa.

Ruskista viipaloitu purjo.

Lisää vesi, kasvisliemi ja kuutioidut perunat.

Keitä perunat melkein kypsiksi.

Lisää huuhdellut linssit ja keitä vielä 10 min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 478 grammaa

Noora2011
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 40g31kcal0.8g6.2g0.1g0.4g
Linssi-punainen (raaka)24g73kcal6g12g0.2g2.2g
Vesi, vesijohtovesi 150g0kcal0g0g0g0g
Purjosipuli 20g4.6kcal0.4g0.5g0g0.4g
Kasvisliemijauhe (Reformi), annos 6.5g4g6.6kcal0.7g0.9g0g0g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 0.4g0kcal0g0g0g0g
Voi 0.6g4.4kcal0g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana478g238kcal15.8g39.2g1.6g6g
Valittu annoskoko239g119kcal7.9g19.6g0.8g3g
Annoskoko puolitettuna120g60kcal4g9.8g0.4g1.5g
Arvot/100g100g50kcal3.3g8.2g0.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=226741