Linssikeitto

Kuullota pilkottu sipuli öljyssä ja sirottele paprikapulveri sekaan.

Sekoittele.

Sipulin ei tarvitse ruskistua vaan saada vain hieman väriä.

Kuori perunat ja pilko pieniksi paloiksi.

Lisää kaikki ainekset ja keitä kannen alla n. 35min.

Lisää tarvittaessa suolaa sekä mustapippuria.

Tarjoile sopan kanssa leipää ja juustoa.

Sitruunasiivuista saat kivaa makua soppaan.

Lähde: Kotikokki.

net

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 478 grammaa

Niinpaniin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)19g5.1kcal0.2g0.9g0g0.3g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Oliiviöljy 3.4g30kcal0g0g3.4g0g
Paprikajauhe 0.3g0.8kcal0g0g0g0.1g
Linssi, punainen, Go Green38g122kcal9g18.4g0.4g4.5g
Vesi156g0kcal0g0g0g0g
Fond du chef kasvis (Knorr), annos 28g3.5g4.2kcal0.1g0.2g0.3g0.1g
Peruna, keskikokoinen 60g15g9kcal0.2g2g0g0.1g
Tomaattipyree, Pirkka3.8g3.1kcal0.1g0.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana478g349kcal19.2g44.6g8.2g10.2g
Valittu annoskoko239g175kcal9.6g22.3g4.1g5.1g
Annoskoko puolitettuna120g87kcal4.8g11.2g2.1g2.6g
Arvot/100g100g73kcal4g9.3g1.7g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=322442