Marinoidut pavut

Ainekset:

3-4 dl keitettyjä papuja
1/2 sipuli
2 rkl tomaattipyrettä
2-3 valkosipulinkynttä
2 rkl punaviinietikkaa
1/2 dl oliiviöljyä
2 tl oreganoa, basilikaa tai timjamia
1-2 tl suolaa
mustapippuria

Sekoita ainekset keskenään.

Anna marinoitua muutamia tunteja.

Pavut säilyvät jääkaapissa n. 3 vrk.

Lähde: Tuija Ruuska: Kasvisaskeleet

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Cherrymom
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kidneypapu (Go green), annos 100g180g171kcal14.4g25.2g1.3g14.4g
Sipuli (kuorittu)18g4.7kcal0.2g0.8g0g0.3g
Valkosipuli 4g4.3kcal0.3g0.7g0g0.1g
Oliiviöljy 18g155kcal0g0g17.5g0g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g5g1kcal0g0.3g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka15g12kcal0.5g2.8g0.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana478g696kcal30.8g59.6g37.8g29.8g
Valittu annoskoko239g348kcal15.4g29.8g18.9g14.9g
Annoskoko puolitettuna120g174kcal7.7g14.9g9.5g7.5g
Arvot/100g100g146kcal6.4g12.5g7.9g6.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=464678