Tonnikalapasta (Ruokamaailma)

Valuta tonnikalat.

Leikkaa huolellisesti pesty purjo ohuiksi suikaleiksi.

Hienonna paprika pieniksi kuutioksi.

Kuullota purjoa ja paprikaa hetken aikaa öljyssä kattilan pohjalla.

Lisää valmis valkosipuli-yrttikastike, tomaattisose, vesi sekä kalaliemikuutio.

Anna kiehua miedolla lämmöllä muutaman minuutin.

Lisää kastikkeeseen tonnikalapalat sekä hienonnettu tilli.

Tarjoile esim.

fusillipastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 239 grammaa

Kaipie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tilli, tuore 2.5g0.7kcal0.1g0g0g0.1g
Kalaliemikuutio 2.8g8.4kcal0.3g0.9g0.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 25g0kcal0g0g0g0g
Tomaattisose tomaattipyree 15g11kcal0.7g1.9g0g0.2g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit63g81kcal1.9g1.3g8.1g0g
Purjosipuli25g4.8kcal0.5g0.6g0.1g0.5g
Paprika punainen 33g10kcal0.3g1.5g0.1g0.6g
Tonnikala öljyssä 70g133kcal19g0g6.3g0g
Ruokaöljy keskiarvo 3.5g31kcal0g0g3.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana478g560kcal45.6g12.4g37g2.8g
Valittu annoskoko239g280kcal22.8g6.2g18.5g1.4g
Annoskoko puolitettuna120g140kcal11.4g3.1g9.3g0.7g
Arvot/100g100g117kcal9.5g2.6g7.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=62080