Jauhelihakeitto, nopska

Jauhelihan paisto, murskattu valkosipuli loppuvaiheessa sekaan.

Kasvissuikaleet pussista ulos ja pataan, tomaattimurska perään.

Keitetään hetki.

Lisätään kuutioidut valkosipulisuolakurkun palat, maustetaan koko komeus chilillä ja yrttimausteella (provencale tmv).

Sekaan lihaliemi, määrä maun mukaan.

Lisätään vettä niin paljon että saadaan mieleinen koostumus.

Syödään kun on valmiin näköistä.

Kasvissuikaleosastoa voi varioida mielensä tai kaupan pakastealtaan tarjonnan mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 319 grammaa

Noodendal
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 50g114kcal9.5g0g8.5g0g
Tomaattimurska 100g29kcal0.6g5.3g0.2g1.9g
Kasvissuikaleet, pakaste, Kesäpöytä31g13kcal0.4g2.5g0.1g0.9g
Keittojuurekset, apetit31g8.1kcal0.3g1.5g0.1g0.7g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.9g2kcal0.1g0.3g0g0g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu, extra virgin) (Pirkka), annos 20g2.5g22kcal0g0g2.5g0g
Valkosipuli-suolakurkkuja (Marjex-tuote), annos 80g19g2.4kcal0.1g0.4g0g0g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g3.5g3.2kcal0.1g0.1g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana479g387kcal22.2g20.2g23.2g7g
Valittu annoskoko239g194kcal11.1g10.1g11.6g3.5g
Annoskoko puolitettuna120g97kcal5.6g5.1g5.8g1.8g
Arvot/100g100g81kcal4.6g4.2g4.8g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=175345