Lohi-peruna-juustokastikepaistos

Kuori perunat ja viipaloi ne laakeaan vuokaan.

Leikka nahaton lohifile n. 1 cm siivuiksi ja lado perunoiden päälle, ripauta hieman suolaa ja rouhittua valkopippuria lohen päälle.

Valmista juustokastike: kiehauta jauhot rasvassa.

Lisää maito vähitellen samalla sekoittaen, kiehauta hetken ja lisää juusto nokaraina.

Odota kunnes juusto on sulanut ja lisää hienonnetut kovaksi keitetut kananmunat joukkoon, lisää suolaa ja valkopippuria, maista suolaisuus.

Kaada seos lohi-perunoiden päälle ja paista paistosta puoli tuntia 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 383 grammaa

060420eh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaton 69g38kcal1.1g9.1g0.1g0.6g
Lohifilee 41g80kcal7.7g0g5.5g0g
Keiju kasvisrasvalevite 80%5.4g39kcal0g0g4.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 5.4g18kcal0.5g3.7g0.1g0.2g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 89g30kcal2.7g4.4g0.1g0g
Kasvisrasvalevite Pippurinen (Rainbow), annos 100g18g36kcal1.8g0.8g2.7g0g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri, annos 1g0.4g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna, keitetty 11g15kcal1.3g0g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana479g512kcal30.2g36g27.8g1.6g
Valittu annoskoko239g256kcal15.1g18g13.9g0.8g
Annoskoko puolitettuna120g128kcal7.6g9g7g0.4g
Arvot/100g100g107kcal6.3g7.5g5.8g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=108983