Lihaisa kaalilaatikko (karppi)

Leikkaa kaali suikaleiksi ja ruskista pienissä erissä voissa ja kaada kattilaan.

Mausta suolalla, valkopippurilla (ja intiaanisokerilla jos kaipaat pehmeyttä ja makeutta).

Lisää neste ruskistetun kaalin joukkoon ja hauduta hiljalleen puolen tunnin ajan.

Paista jauheliha.

Mausta suolalla ja valkopippurilla.

Lado voideltuun vuokaan vuorotellen kaalisilppua ja jauhelihaa, alimmaksi ja ylimmäksi kaalia.

Paista laatikkoa ilman kantta noin 200 asteisessa uunissa tunnin ajan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 383 grammaa

Benja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali156g33kcal1.9g5.3g0.3g3.3g
Lihaliemi laimennettu 10g2kcal0g0.3g0.1g0g
Jauheliha, sika-nauta 62g138kcal10.9g0g10.6g0g
Intiaanisokeri (Bolivia), annos 10g3.1g11kcal0.1g2.8g0g0g
Voi 7.3g53kcal0.1g0g5.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana479g474kcal26g16.8g33.8g6.6g
Valittu annoskoko239g237kcal13g8.4g16.9g3.3g
Annoskoko puolitettuna120g119kcal6.5g4.2g8.5g1.7g
Arvot/100g100g99kcal5.4g3.5g7.1g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=226893