Lihaperunapata

Ruskista lihapalat.

Laita kattilaan tai pataan.

Lisää sipulit ja tomaattipyree ja kuumenna.

Lisää vesi ja paprikat.

Anna hautua puolisen tuntia.

Suurusta jauhoilla ja lisää öljyssä pannulla hiukan paistetut perunat joukkoon.

Anna hautua hetki kypsäksi.

Mausta suolallla ja mustapippurilla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 383 grammaa

Pelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanfilee 54g66kcal11.5g0g2.2g0g
Sipuli 18g5.5kcal0.2g0.9g0g0.3g
Valkosipuli 1.7g1.8kcal0.1g0.3g0g0g
Tomaattisose tomaattipyree 7.3g5.6kcal0.3g0.9g0g0.1g
Oivariini, 60 (100g)1g5.7kcal0g0g0.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 73g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g59g36kcal0.9g7.7g0.1g0.5g
Oliiviöljy 4.2g37kcal0g0g4.2g0g
Paprika punainen 18g5.4kcal0.2g0.8g0.1g0.3g
Vehnäjauho puolikarkea 2.1g7.1kcal0.2g1.5g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana479g341kcal26.8g24.2g14.4g2.6g
Valittu annoskoko239g170kcal13.4g12.1g7.2g1.3g
Annoskoko puolitettuna120g85kcal6.7g6.1g3.6g0.7g
Arvot/100g100g71kcal5.6g5.1g3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=84236