Balsamicosilakat

Laita nahattomaksi kuoritut silakkafileet likoamaan etikka-suolaveteen vähintään neljäksi tunniksi, mieluiten yön yli. n. 300g silakkaa, 5 dl vettä, 0,5 rkl suolaa 0,5 dl väkiviinietikkaa.

Valuta silakat huolella.

Sekoita marinadi ja kaada silakoiden päälle.

Silakat ovat valmiita nautittavaksi vuorokauden kuluttua, mutta parhaimmillaan ne ovat 2-3 vrk:n jälkeen.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 479 grammaa

Summer100
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suola, annos 3g2.5g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 12g49kcal0g12g0g0g
Viinietikka balsami25g8.7kcal0g0.2g0g0g
Rypsiöljy rainbow50g450kcal0g0g50g0g
Silakkafilee 150g216kcal24g0g13.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana479g1446kcal48g24.4g126.6g0g
Valittu annoskoko240g723kcal24g12.2g63.3g0g
Annoskoko puolitettuna120g362kcal12g6.1g31.7g0g
Arvot/100g100g302kcal10g5.1g26.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=70794