Kurpitsakeitto

Soseutetaan ja kypsennetään.

Näiden lisäksi suolaa ja timjamia, muita mausteita maun mukaan.

Halutessaan voi laittaa leipäkuutioita päälle ennen syömistä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 213 grammaa

Nirputi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurpitsa 94g15kcal0.7g1.9g0.1g1.9g
Parsakaali brokkoli 37g13kcal1.7g0.7g0.1g0.9g
Kanaliemikuutio, sisältää vehnää 1.9g6.1kcal0.2g0.3g0.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 94g0kcal0g0g0g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 2.8g7.8kcal0.1g0.1g0.8g0g
Sipuli (kuorittu)10g2.8kcal0.1g0.5g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana479g89kcal5.6g7g3g6g
Valittu annoskoko240g45kcal2.8g3.5g1.5g3g
Annoskoko puolitettuna120g22kcal1.4g1.8g0.8g1.5g
Arvot/100g100g19kcal1.2g1.5g0.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=142743