Jauheliha-papukastike

Ruskista jauheliha, tarvittaessa laita öljyä.

Lisää pilkottu sipuli, karkeaksi raasteeksi raastettu porkkana ja pavut.

Lisää tomaattimurska ja maustetahnat, lisää tarvittaessa suolaa ja pippuria.

Hauduta miedolla lämmöllä puolisen tuntia.

Nauti spagetin kanssa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 426 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha45g75kcal8.5g0g4.5g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl3.4g30kcal0g0g3.4g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g31g8.7kcal0.2g1.8g0.1g0.8g
Sipuli 14g4.3kcal0.2g0.7g0g0.2g
Papu valkoinen, keitetty 56g61kcal4.7g7.9g0.2g3.9g
Tomaattimurska 45g13kcal0.3g2.4g0.1g0.9g
Vesi, vesijohtovesi 34g0kcal0g0g0g0g
Rajah Mild Curry Paste (10g)4.5g6.4kcal0.2g0.4g0.5g0g
Harissa 1 annos = 30 g3.4g9kcal0.3g1.8g0.3g0g
Ketsuppi, Heinz3.4g3.5kcal0g0.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana480g422kcal28.8g31.6g18.2g11.6g
Valittu annoskoko240g211kcal14.4g15.8g9.1g5.8g
Annoskoko puolitettuna120g106kcal7.2g7.9g4.6g2.9g
Arvot/100g100g88kcal6g6.6g3.8g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=149468