Italialainen parsakaalikeitto

Laita liemikuutiot kiehuvaan veteen, samoin porkkananpalat.

Paista suikaloitu liha ja kippaa keiton joukkoon.

Lisää pilkottu tomaatti sekä parsakaali.

Samoin pätkitty spagetti ja sitruunamehu.

Mausta pippurilla ja yrteillä.

Valmista kun spagetti on kypsää.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 426 grammaa

Raejuusto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 21g6.9kcal0.1g1.2g0g0.5g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow1.8g4.8kcal0.2g0.2g0.4g0g
Porsaankylki, paistettu ilman rasvaa 18g80kcal3.7g0g7.4g0g
Parsakaali, keitetty, suolaton 32g11kcal1.5g0.6g0.1g0.8g
Tomaatti 16g3.5kcal0.1g0.5g0g0.2g
Spagetti 11g35kcal1.1g7g0.1g0.4g
Vesi, vesijohtovesi 141g0kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton0.7g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana479g282kcal13.4g19g16g3.8g
Valittu annoskoko240g141kcal6.7g9.5g8g1.9g
Annoskoko puolitettuna120g71kcal3.4g4.8g4g1g
Arvot/100g100g59kcal2.8g4g3.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=218143