Marinadi kasviksille

Loistava marinadi kasviksille! Tämä määrä toimii noin yhdelle kilolle kasviksia, esim.

porkkana, kukka- tai parsakaali, paprika, sipuli, kesäkurpitsa, munakoiso, sienet.

Paloittele kaikki kasvikset.

Kaalit kannattaa kiehauttaa nopeasti ennen marinointia, ja muut kasvikset esim.

paahtaa uunipellillä grillivastuksen alla kevyesti, kunnes saavat hiukan ruskeata väriä.

Eri kasvikset vaativat hiukan eri aikoja.

Sitten vaan ladotaan kasvikset kannelliseen lasi- /muovikulhoon, ja marinadi päälle.

Voit vielä tiivistää setin levittämällä päälle tuorekelmun.

Marinoi vähintään 4-5 tuntia, mielellään seuraavaan päivään.

Ennen tarjolle laittamista kannattaa ensin valuttaa liiat nesteet pois lävikössä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 639 grammaa

Tarina67

Tarina67 sanoi...

Vasta säädän reseptiä, seuraavan aion testata puolella tuosta öljymäärästä.

sunnuntai 29.05.2011 klo 23:50

AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkoviinietikka (Rajamäen)38g7.5kcal0g2.4g0g0g
Oliiviöljy, extra virgin (Borges)75g673kcal0g0g74.2g0g
Sitruunamehu, laimentamaton38g7.9kcal0.1g0.6g0g0g
Vesi75g0kcal0g0g0g0g
Valkosipulimurska (Valkoliekki), annos 5g5.6g5.5kcal0.3g1g0g0g
Basilika, tuore 3.8g1kcal0.1g0g0g0.1g
Suola, annos 3g1.1g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.4g1kcal0g0.1g0g0.1g
Timjami (tuore) (Järvikylä), annos 10g3.8g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana479g1395kcal1.2g8.8g148.4g0.6g
Valittu annoskoko240g697kcal0.6g4.4g74.2g0.3g
Annoskoko puolitettuna120g349kcal0.3g2.2g37.1g0.2g
Arvot/100g100g291kcal0.3g1.8g31g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=235423