Porkkanapiirakka

POHJA
Vaahdota 4 munaa ja 4dl sokeria.

Lisää 4dl porkkanaraastetta.

Sekoita 4,5dl vehnäjauhoa, 3tl leivinjauhetta, 1tl soodaa ja 4tl kanelia.

Lisää ne vuorotellen rasvan kanssa.

Paista 200 asteessa 15-20min.

KUORRUTUS
Vaahdota voi ja sulatejuusto.

Lisää tomusokeri ja vaniljasokeri.

Vatkaa kuohkeaksi.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 77 grammaa

Tuuriviili
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu30g38kcal3.3g0.1g2.7g0g
Sokeri 43g173kcal0g42.5g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g49g14kcal0.3g2.9g0.1g1.2g
Vehnäjauho puolikarkea 37g126kcal3.7g25.6g0.4g1.3g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen25g180kcal0g0g20g0g
Sunnuntai margariini (Raisio), annos 15g13g90kcal0.1g0.1g10g0g
Olympia perinteinen (Valio), annos 100g13g31kcal1.7g0.4g2.5g0g
Tomusokeri 1dl=60g31g125kcal0g31.2g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.5g2kcal0g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana479g1556kcal18.2g206.6g71.4g5g
Valittu annoskoko240g778kcal9.1g103.3g35.7g2.5g
Annoskoko puolitettuna120g389kcal4.6g51.7g17.9g1.3g
Arvot/100g100g325kcal3.8g43.1g14.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=356081