Broileria pekonilla ja sienillä

Pilko pekoni pieniksi paloiksi ja ruskista niitä pannulla.

Irtoava rasva kannattaa poistaa pannulta.

Lisää pieniksi pilkotut valkosipulinkynnet ja anna hetki paistua.

Lisää paloiksi pilkottu broileri ja anna ruskistua, lisää sienet, tilkka kermaa ja puoli purkkia Creme Bonjour Cuisinea.

Hauduta heti ja tarkista maku.

Itse käytin suolasieniä joten suolaa ei tarvinnut lisätä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 274 grammaa

Nelliflickan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka broilerin rintafileepihvi maustamaton110g118kcal24.7g0g2g0g
Pekoni atria55g192kcal8.2g0g16.4g0g
Sieni rouskut, suolattu 35g9kcal0.5g0.8g0.2g1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g2.2g2.3kcal0.2g0.4g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 11g36kcal0.2g0.3g3.8g0g
Creme Bonjour Cuisine Tatti-Herkkusieni27g36kcal0.8g0.5g3.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana479g786kcal69.2g4g52g2g
Valittu annoskoko240g393kcal34.6g2g26g1g
Annoskoko puolitettuna120g197kcal17.3g1g13g0.5g
Arvot/100g100g164kcal14.4g0.8g10.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=228489