Juustoinen savuporokeitto

Hienonna sipuli ja kuulota rasvassa, Lisää jauhot ja sekoita.

Lisää vesi ja lihaliemikuutio.

Anna kiehua 10 min. Lisää paloiteltu sulatejuusto ja ruokakerma ja sekoita, kunnes juusto täysin sulanut.

Mausta keitto ja lisää savupororouhe.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 299 grammaa

Mummu53
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sulatejuusto (Koskenlaskija) voimakas250g700kcal47.5g0g55g0g
Sipuli (kuorittu)100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Voi 60g435kcal0.7g0.2g48.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 60g206kcal6.1g42g0.7g2.1g
Vesi1200g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi22g62kcal2g1.5g5.1g0g
Ruokakerma Valio 5%400g240kcal4.8g11.2g20g0g
Poronliha 300g382kcal64.7g0g13.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4784g4104kcal254.2g119.4g286.6g7.6g
Valittu annoskoko2392g2052kcal127.1g59.7g143.3g3.8g
Annoskoko puolitettuna1196g1026kcal63.6g29.9g71.7g1.9g
Arvot/100g100g86kcal5.3g2.5g6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=432283