Katkarapu-avokaado salaatti

Sulata katkaravut pussin phjeen mukaan.

Halkaise avokaado ja poista kivi, kuutio.

Kuutioi sipuli.

Silppua tuore tilli.

Sekoita Cremé Fraicé ja majoneesi keksknään, lisää avokado, katkaravut, sipuli ja tilli, sekoita.

Anna maustua n. 1h ajan kylmässä.

Loistavaa paahtoleivän päällä!

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 85 grammaa

Mariska82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Avokado, kuorittu, kivetön 480g951kcal12.6g3.7g93.1g32.2g
Punasipuli, kuorittu, 100g472g127kcal6.1g22.7g0.9g8g
Katkarapu, rainbow720g720kcal165.6g0g6.5g0g
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio400g560kcal11.2g26g48g0g
ULTRA KEVYT MAJONEESI (Felix), annos 10g120g216kcal2g13.2g18g0g
Tilli, tuore 200g60kcal7.4g1.8g1.6g4.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4784g5269kcal409.8g134.8g336.2g88.8g
Valittu annoskoko2392g2635kcal204.9g67.4g168.1g44.4g
Annoskoko puolitettuna1196g1317kcal102.5g33.7g84.1g22.2g
Arvot/100g100g110kcal8.6g2.8g7g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=359430