Haudutettu punakaali VHH

Karpin keittokirja s.171
50g voita
500g punakaalia
1 sipuli
1/2dl vettä
1rkl punaviinietikkaa
valkopippuria
suolaa
-kuullota kaalia voissa 10-15min
-lisää vesi+sipuli, hauduta miedolla lämmöllä n. 1h
-mausta etikalla, suolalla ja pippurilla

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 133 grammaa

Oikaris
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punakaali 1800g467kcal28.1g63g3.6g34.2g
Voi 180g1306kcal2.1g0.7g146.3g0g
Sipuli (kuorittu)360g97kcal4.7g17.3g0.7g6.1g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g54g11kcal0g3.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4788g3762kcal69.8g169g301.2g80.6g
Valittu annoskoko2394g1881kcal34.9g84.5g150.6g40.3g
Annoskoko puolitettuna1197g941kcal17.5g42.3g75.3g20.2g
Arvot/100g100g79kcal1.5g3.5g6.3g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=192180