Karppi tonnikalapiirakka

Vispaa sekaisin munat, kerma ja smetana.

Lisää joukkoon pilkottu paprika ja tonnikala.

Voit käyttää esim.

puolet chilitonnikalaa, jolloin mausteita ei erikseen tarvita.

Voitele pieni uunivuoka ja kippaa seos sinne.

Siivuta päälle tomaattia.

Uunissa 180 asteessa noin puoli tuntia.

Voit myös lisätä juustoraastetta päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 133 grammaa

Nasutin81
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 745g1063kcal93.2g2.2g76.4g0g
Kuohukerma452g1536kcal9g13.6g158.1g0g
Smetana, rasvaa n. 40 % 68g264kcal1.4g1.5g28.5g0g
Paprika punainen 226g66kcal2.1g10.2g0.9g4.3g
Tonnikala öljyssä 678g1286kcal183.8g0g61g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g226g46kcal1.4g8.6g0.7g3.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4788g8522kcal581.8g72.2g651.2g15g
Valittu annoskoko2394g4261kcal290.9g36.1g325.6g7.5g
Annoskoko puolitettuna1197g2131kcal145.5g18.1g162.8g3.8g
Arvot/100g100g178kcal12.2g1.5g13.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=269005