Ahvenkeitto

Keitä kalaliemessä kuoritut, palastellut perunat, juurekset ja sipuli kypsiksi.

Lisää kerma.

Tarkista maku ja lisää halutessa mausteita.

Käytin savuahventa, tuli tosi maukasta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 399 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g601g361kcal9g78.1g0.6g5.4g
Vesi, vesijohtovesi 1001g0kcal0g0g0g0g
Keittojuurekset, apetit100g26kcal0.9g4.8g0.3g2.3g
Sipuli 60g18kcal0.8g2.9g0.1g1g
Ahven 371g313kcal63.2g0g6.3g0g
Ruokakerma kolme juustoa (Valio), annos 250g250g300kcal8.5g9g25g0g
Kalaliemikuutio 11g34kcal1.1g3.7g1.5g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4788g2102kcal167g197g67.6g17.6g
Valittu annoskoko2394g1051kcal83.5g98.5g33.8g8.8g
Annoskoko puolitettuna1197g526kcal41.8g49.3g16.9g4.4g
Arvot/100g100g44kcal3.5g4.1g1.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=307622