Balsamicosilakat

Laita nahattomaksi kuoritut silakkafileet likoamaan etikka-suolaveteen vähintään neljäksi tunniksi, mieluiten yön yli. n. 300g silakkaa, 5 dl vettä, 0,5 rkl suolaa 0,5 dl väkiviinietikkaa.

Valuta silakat huolella.

Sekoita marinadi ja kaada silakoiden päälle.

Silakat ovat valmiita nautittavaksi vuorokauden kuluttua, mutta parhaimmillaan ne ovat 2-3 vrk:n jälkeen.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 479 grammaa

Summer100
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suola, annos 3g25g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 120g487kcal0g119.9g0g0g
Viinietikka balsami250g88kcal0g2.5g0g0g
Rypsiöljy rainbow500g4500kcal0g0g500g0g
Silakkafilee 1500g2156kcal240g0g133.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4790g14460kcal480g244.8g1267g0g
Valittu annoskoko2395g7230kcal240g122.4g633.5g0g
Annoskoko puolitettuna1198g3615kcal120g61.2g316.8g0g
Arvot/100g100g302kcal10g5.1g26.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=70794