Marinoitu kuha

Ensin valmistetaan marinadi:

Sipuliksi kannattaa valita kevätsipuli, joka pilkotaan varsineen.

Makeutta antamaan voi käyttää mitä tahansa tummaa sokeria (itse käytin muscovadoa).

Jos haluaa jättää sokerin kokonaan pois, kannattaa käyttää makeaa soijakastiketta.

Limestä puristetaan vähän mehua ja raastetaan kuorta mukaan.

Kalafileiden annetaan marinoitua noin tunti ennen paistamista.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 300 grammaa

Saaramaaria
AineksetMääräEnergiaPHRK
Inkivääri, tuore, silputtu60g48kcal1.1g10.7g0.5g1.2g
Soijakastike 216g130kcal11.2g20.5g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Fariinisokeri60g244kcal0g59.9g0g0g
Chilikastike makea (Rainbow), annos 20g60g114kcal0g27g0g0g
Lime, kuorittu, annos 50g120g43kcal0.7g2.6g1.3g3.4g
Kuhafile, raaka1600g1152kcal259.2g0g11.2g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 80g708kcal0g0g80g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4792g4985kcal549.6g260.6g187.2g16g
Valittu annoskoko2396g2493kcal274.8g130.3g93.6g8g
Annoskoko puolitettuna1198g1246kcal137.4g65.2g46.8g4g
Arvot/100g100g104kcal11.5g5.4g3.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=118833